ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

shoes

 

Η Shoetopia, είναι η πρώτη Ελληνική επιχείρηση, που υλοποιεί έμπρακτα ένα πρόγραμμα πραγματικής στήριξης του οικογενειακού προϋπολογισμού του μισθωτού, με την μείωση των δαπανών υπόδησης της οικογένειας του. Ο ΣΥΝ.Π.Ε (Προμηθευτικός & Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Προσωπικού της Ε.ΥΔ.ΑΠ), που υποδέχτηκε και υποστήριξε εξ’ αρχής αυτήν την ιδέα, φιλοξενεί πλέον στον ιστότοπό του τα προνομιακό πρόγραμμα αγορών της Shoetopia. Εδώ, θα βρείτε τις κατηγορίες των προϊόντων της, καθώς και τον αντίστοιχο τιμοκατάλογο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 
Οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ θα απολαμβάνουν το προνόμιο της πάγιας έκπτωσης ποσοστού 20% επί του καταλόγου λιανικής. Στο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής τόσο τα μέλη των οικογενειών των εργαζομένων, όσο και τα προτεινόμενα από αυτά πρόσωπα.
Σημαντικό: Κατά την λήψη της παραγγελίας, θα σας ζητηθεί από το κατάστημα, ο Αριθμός Μητρώου Εργαζόμενου (Α.Μ.Ε.).

ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ
Πλοηγηθείτε στις κατηγορίες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα και σημειώστε τον κωδικό του προϊόντος όπως εμφανίζεται δίπλα στη φωτογραφία.
Ανατρέξτε στον σχετικό Τιμοκατάλογο και βρείτε την αρχική τιμή του.
Αφαιρέστε την έκπτωση 20% και αυτή θα είναι η τελική προνομιακή τιμή για τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ.
Στη συνέχεια καλέστε στα 210-2383200 η 210-2323589 και δώστε την παραγγελία σας.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ
1) Με Αντικαταβολή. Η πληρωμή σας γίνεται στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS κατά την παράδοση του δέματος.
2) Πληρωμή με πιστωτική κάρτα στο φυσικό μας κατάστημα όπου δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.
Έτσι, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το όφελός σας, εξοφλώντας μέχρι και σε 24 άτοκες δόσεις (αναλόγως του ύψους των αγορών σας) αλλά και κερδίζοντας ένα επί πλέον bonus έκπτωσης 5% !

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ
Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους, Λ. Κατσώνη 287 (παράδρομος της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα προς Αθήνα)

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ
Η παραγγελία, θα σας αποσταλεί από το κατάστημά μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS και διαρκούν 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι αποστολές ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.
Η παραγγελία σας θα έρθει στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.
Η εξυπηρέτηση πελατών είναι στη διάθεσή σας καθημερινά 09:00-17:00 και τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή.
H παραγγελία σας μπορούν βεβαίως να γίνει και ηλεκτρονικά, μέσω της διεύθυνσης sik@otenet.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Μετά την παραλαβή του προϊόντος, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση πώλησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.
Η επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον στο φυσικό μας κατάστημα, προκειμένου να προβούμε στον έλεγχο του προϊόντος..
Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε σε επιστροφή προϊόντος, πρέπει αυτό να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που το παραλάβατε, χωρίς φθορές και εντός της αρχικής του συσκευασίας. Επίσης, δεν πρέπει να φέρει οποιοδήποτε ίχνος φθοράς χρήσης, ενώ εξαιρείται η περίπτωση κατασκευαστικού ελαττώματος.
Τέλος, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα σχετικά παραστατικά που λάβατε κατά την παραλαβή του.
Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο σύνολό τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας.

Επωφεληθείτε από τα επιπλέον προνόμια της απευθείας αγοράς από το κατάστημα: πολλές άτοκες δόσεις καθώς και μία επιπλέον έκπτωση 5% στις αγορές σας!

Εσείς, πείτε απλά: ΕΥΔΑΠ !!

Shoetopia
Λ. Κατσώνη 287 – Άγιοι Ανάργυροι
13562 – Αθήνα

 

Shoetopia_TIMOKATAΛΟΓΟΣ 2016

ΑΝΔΡΙΚΑ CASUAL

ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΔΗΛΑ FLAT

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΕΣΠΑΝΔΡΙΛΙΕΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ