ΙΣΤΟΡΙΚΟ

68 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Προσωπικού ΕΥΔΑΠ ιδρύθηκε και λειτουργεί απο το 1948,  όπου το Υπουργείο Εργασίας εγκρίνει το πρώτο του καταστατικόΤο όνειρό των συναδέλφων τα δύσκολα εκείνα χρόνια ήταν η δημιουργία ενός συνεταιρισμού, ώστε να εξασφαλιστούν τα βασικά είδη διατροφής. Η ανταπόκριση στο κάλεσμά τους ήταν άμεση και ιδρύεται το πρώτο πρατήριο με είδη τροφίμων στο κτίριο της ΕΥΔΑΠ επι της οδού Λαοδικείας. Τα χρόνια περνούν και μέσα από μια συνεχή αναπτυσσόμενη πορεία,φτάνουμε στο 1989 όπου ιδρύθηκε και το δεύτερο πρατήριο του Συνεταιρισμού στο κεντρικό κτίριο της ΕΥΔΑΠ στον Περισσό. Η ανάγκη και η ιδέα αυτών των ανθρώπων, γίνεται η βάση ενός είδους μοναδικού κοινωνικού ιστού και στηρίγματος για τους υπαλλήλους της ΕΥΔΑΠ και των οικογενειών τους.

 

Το 2003 ο Συνεταιρισμός αλλάζει σελίδα. Κλείνουν τα πρατήρια της Λαοδικείας και του Περισσού και για να ικανοποιήσει τις σύγχρονές ανάγκες των μελών του δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς: ασφάλειες αυτοκινήτων, δάνεια, ελαστικά αυτοκινήτων, κάρτες ΟΑΣΑ, υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και μέσω της ιστοσελίδας του www.syneydap.gr προβάλλει τις δραστηριότητες και τα καινούργια προνόμιά του.

 

Σήμερα ο Συνεταιρισμός προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 3.000 μέλη, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της ΕΥΔΑΠ, αριθμός που αυξάνεται καθημερινά.